Activiteitencommissie

Wij zijn een actieve AC en betrokken bij het organiseren van allerlei leuke activiteiten op school. Wij ondersteunen het team hierbij. 

 

Een aantal voorbeelden zijn het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest, de schoolkerkdienst, het paasontbijt, de koningsspelen, het kleuterfeest, faciliteren bij projectavonden, ouderavonden etc. 

Dit zijn een aantal vaste activiteiten. Per jaar kunnen daar ook nog andere bijkomen, zoals bijvoorbeeld de sponsorloop die we afgelopen jaar hebben georganiseerd.

 

Ook organiseren wij eenmaal per 2 jaar de juffen- en meesterdag. Dit is een feestdag waarbij we de verjaardagen van de juffen en meester vieren.

 

Al deze leuke activiteiten voor de kinderen worden bekostigd uit de ouderbijdrage van €23,50 per kind. Elk jaar in oktober ontvangt u hiervoor een betaallink via schoolkassa. School krijgt zelf geen budget voor het organiseren van dit soort activiteiten, dus uw bijdrage is echt nodig!

 

Voor een aantal activiteiten hebben wij ook hulpouders (of opa's/oma's) nodig. Als het je leuk lijkt om bij een of meerdere activiteiten te helpen kun je je hiervoor opgegeven. Mail je naam, adres, telefoon en email evenals de dagen dat je beschikbaar bent naar j.vandamme@alberoscholen.nl