Onze school

Onze school is een christelijke school en vanuit onze christelijke identiteit willen we dat elk kind zich veilig en gerespecteerd voelt op onze school. Elk kind is uniek en mag er zijn! De verhalen uit de bijbel leren ons hoe we met elkaar en de wereld om ons heen om moeten gaan en de lessen uit onze methode Kiva helpen ons daar ook bij.

We willen zoveel mogelijk aansluiten bij talenten en mogelijkheden van de kinderen. We willen boeiend onderwijs bieden aan het kind van deze tijd, de volwassene van de toekomst. Daarbij zetten we allerlei boeiende werkvormen en ICT in. Tijdens het werken in leerateliers leren de kinderen ontdekken en onderzoeken en samenwerken.

Wij vinden een leven lang leren van belang, en niet alleen leren de kinderen van ons, maar ook wij leren elke dag weer van de kinderen, van elkaar en door het volgen van cursussen en opleidingen. Zo houden we onze kennis up-to-date en blijft ons onderwijs aansluiten bij wat de kinderen in deze tijd nodig hebben voor een succesvolle toekomst!

Op deze website vindt u naast belangrijke informatie over onze school en het onderwijs dat wij geven, praktische tips en actuele berichten. We wensen u een prettig bezoek aan onze site toe en natuurlijk bent u ook van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te nemen op onze school om de sfeer te proeven.