Groep 7 en 8

De finish is in zicht !  Spannend hoor wanneer je naar groep 7/8 gaat. De grote overgang naar het Voortgezet Onderwijs komt nu wel erg dichtbij. Gelukkig is er nog tijd genoeg om je daarop voor te bereiden.

 

Het belangrijkste is dat iedereen met plezier naar school komt om te leren en te spelen. De eerste weken maken we goede afspraken over hoe we met elkaar omgaan ( Goed van start) Meteen daarna gaan we 3 dagen met elkaar op schoolkamp. Zo leren we elkaar nog beter kennen,en worden we een hechte groep.


We gaan natuurlijk ook hard aan het werk om straks een mooie school te kunnen kiezen die bij ons past. Rekenen,begrijpend lezen en taal voeren de boventoon, maar ook alle andere vakken komen aan de beurt zodat je precies kunt laten zien waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Met humor en een leuke spelletjes tussendoor kunnen we lekker even bewegen en is de aandacht daarna weer scherp !


Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan het Voortgezet Onderwijs om vast eens te kijken of het wat voor ons is. Met groep 8 beslissen we dan in maart welke school het gaat worden. Voor de eindtoets ( IEP) in april maken we ons geen zorgen meer. We hebben ( bijna ) alles onder de knie !!   We sluiten het schooljaar af met een mooi eindfeest en een spetterende musical !!  Komt dat zien !!