Groep 5 en 6

En dan ga je naar groep 5/6. Een grote stap voor sommige leerlingen, want er komen zoveel nieuwe vakken bij.  Dit kan voor sommige leerlingen erg spannend zijn, maar ook een leuke uitdaging.

 

In onze klas starten we met ‘Goed van start’, want als jij lekker in je vel zit dan leer je ook veel beter. We leren elkaar eerst kennen, bedenken samen onze klasse regels en gaan we er samen voor zorgen dat het een goed jaar voor jou en de rest van de klas gaat worden.

 

Door de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, natuur en techniek leer je hoe alles om je heen in elkaar zit. Je wereld wordt hierdoor steeds groter. Met project opdrachten, presentaties, boekbesprekingen en ICT opdrachten wordt het leren  veel leuker.

 

De vakken taal, spelling, begrijpend lezen en  rekenen komen ook aan bod. We stellen onze eigen leerdoelen en vieren die ook als je je doel behaald hebt! Want hoe leuk is het als iets gelukt is!

 

Naast al dat harde werken is het ook leuk om lekker te kunnen bewegen en creatief bezig te zijn. Iedere week hebben we 2 keer een gymles en komen er wekelijks creatieve opdrachten voorbij.  Denk maar aan dramalessen, een leuke knutselopdracht of bijvoorbeeld koken.

Ben je al nieuwsgierig? En wil je meer weten? Kijk dan op onze Facebook pagina of even in het fotoalbum, dan kun je zien wat we allemaal doen.